כל מה שאתם צריכים לדעת על עגיל תעשייתי!

עגיל אינסטריאל למעשה תומן בתוכו שני חורים בעגיל אחד. כשעגיל בר ארוך מחבר את שני החורים יחד. עגיל תעשייתי קלאסי הוא למעשה עגיל הליקס ועגיל אנטי-הליקס. למרות שהוא גם יכול לחבר שני עגילי סחוס אחרים באוזן ועדיין להיחשב על תעשייתי.

חשוב לציין שזווית העגיל מאוד חשובה. כדי שהעגיל יצא בדיוק במיקום במושלם צריך לבצע את שני החורים באותו הזמן ולהעביר מוט ארוך שיחבר את שני החורים.
ברור שבגלל שהעגיל כולל שני חורים חדשים באזור סחוס, יש צורך בטיפול קצת יותר אינטנסיבי במהלך תקופת ההחלמה. לכן, יש לשים לב להוראות טיפול נכונות ורמת ניקיון והסטריליות של העגיל שלכם בכל עת.
ברור שהחלמה מהירה גם תלויה במבנה האוזן, סוג העור, מיקום העגיל ורגישיות אישיות של כל אחד מאיתנו. אבל חשוב לחטא ולטפל בעגיל כראוי.

מה רמת הכאב של פירסינג אינדיסטריאל?

באופן כללי מדובר בעגילי סחוס סטנדרטים ולכן זה לא אמור להיות יותר כואב מעגיל הליקס רגיל. אך צריך לדעת שבכל זאת מדובר כאן בשני עגילים חדשים באיזור סחוס ועל אותה האוזן. יש לצפות שהניקוב השני יהיה טיפה יותר כואב. וכן, הימים הראשונים של ההחלמה עלולים להיות קצת פחות נוחים וכואבים בהשוואה לעגיל הליקס בודד.

כמה זמן לוקח לעגיל להחלים?

תהליך ההחלמה דומה לזמן ההחלמה של כל עגיל סחוס אחר. זה בדרך כלל לוקח בין 4-6 חודשים עד להחלמה מלאה. וזה כמובן משתנה בין אדם לאדם.

כן צריך לשים לב לפירסינג! עגיל אינדסטריאל הוא עגיל די גדול ויש לו נתייה לקבל מכות. כשמתלבשים, מהשיער, במקלחת וכו. צריך לשים לב שהעגיל לא מקבל מכות מיוחדות ולא נתקע בדברים כי זה עלול לגרום לזיהומים ונפיחויות שיאטו את תהליך ההחלמה של העגיל.

חוץ מהוראות הטיפול הרגילות של עגילי סחוס. הנה כמה טיפים שיעזרו להחלמה מהירה:

  1. תרחיקו את השיער שלכם מהעגיל כמה שאפשר. לשיער יש נתייה להיקשר סביב העגיל ולגרום למשיכת העגיל או לזיהום. תנסו לאסוף ולהרחיק את השיער מהעגיל בזמן תקופת ההחלמה.
  2. לא להפעיל לחץ על העגיל. תנסו לא ללחוץ על העגיל. תנסו לעבור לאוזניות שלא נוגעות בעגיל ותשתדלו לא לישון על העגיל. לחץ על העגיל עלול להפריע לתהליך תקין של החלמה. זה עלול לגרום לזיהום ואף לדחיית העגיל ושינוי מיקומו. חשוב לשמור תמיד צד אחד עליו תוכלו לישון בלילה.
  3. לבחור עגיל מתאים. עגיל אינדסטריאל ראשוני חייב להיות ארוך מספיק. כלומר, שיהיה לאוזן מספיק מקום להתנפח, להחלים ולחזור לעצמה. קחו בחשבון שבגלל שמדובר בשני חורים יש סיכוי גדול שהעגיל יתנפח יותר מעגיל רגיל. ואתם צריכים לוודא שיש בעגיל מספיק מקום לזה. וביחד עם זה זכרו: ככול שהעגיל יותר ארוך וגדול ככה הסיכוי שלו לחתוף מכה גם גדל! ואתם צריכים לשמור עליו!
  4. גם בחומר ממנו עשוי העגיל חשוב. בחרו מתכות טובות לרבות טיטניום או זהב כדי להבטיח כמה שפחות גירויים בזמן תקופת ההחלמה.
  5. חשוב לבחור עגיל בר ישר וחלק. תליונים ועיטורים עלולים להוסיף משקל על החור החדש לגרום לנזקים ולהפריע לתהליך החלמה תקין.

איך לבחור את העיצוב עגיל?

בדרך כלל המיקום של העגיל נקבע בהתאם למבנה האנטומי של האוזן שלכם. כך שלא תמיד ניתן לבחור את המיקום המדויק לפי אסתטיקה בלבד. יש להתייעץ עם הפירסר לפני שעושים את העגיל.